Skocz do zawartości

Mikrobiologia mięsa i jego przetworów


40 tematów w tym forum

  1. Włośnica

    • 2 odpowiedzi
    • 317 wyświetleń
  2. Część II. Peklowanie 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 34,7 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 652 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 570 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 762 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 863 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 934 wyświetleń
  3. Bakterie Escherichia coli

    • 0 odpowiedzi
    • 743 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 722 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 26 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 23,6 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 13,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 17,4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.