Skocz do zawartości

Mikrobiologia mięsa i jego przetworów


38 tematów w tym forum

    • 1 odpowiedź
    • 312 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 592 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 282 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 743 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 667 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 996 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 735 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 640 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 501 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 323 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 267 wyświetleń
  1. Bakterie Escherichia coli

    • 0 odpowiedzi
    • 375 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 368 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 18,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 956 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 22,5 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8 tys. wyświetleń
  2. Część II. Peklowanie 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 32,4 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 16,7 tys. wyświetleń
  3. Część III. Kiełbasy

    • 0 odpowiedzi
    • 21,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 220 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.