Maxell Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam.Mam troche nietypową prośbę. Jesli macie jakieś ciekawe książki lub inne opracowania, stare fotografie dot. naszej działalności itp. to proszę, o ile to nie sprawi kłopotu, podesłać mi kopie. Jestem w trakcie opracowywywania czegoś na kształt Vademecum domowego masarza i w związku z tym zbieram wszelkie materiały, mogące sie do tego przydać. Chetnych do pomocy prosze o wiadomośc na poczcie lub PW.Z góry dziękuję za okazana pomoc.Oczywiste jest, iż nie zacytuję nieczego z naszej stronki lub forum, nie uzyskawszy wpierw zgody autora (przepisu, arta lub zdjęcia). Przeglądając książki na ten temat dostępne na naszym rynku, widzę, iż to wszystko jest wzajemnymi kopiami z nieznacznymi zmianami i praktycznie nie wnosi niczego nowego.Czas już chyba najwyższy, by opracować coś, co przyda sie każdemu, nawet laikowi i podkresli znaczenie naszej strony. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/904-ksi%C4%85%C5%BCki-artyku%C5%82y-opracowania/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Podesłałam Ci Maxellku na priv tytuły książek. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/904-ksi%C4%85%C5%BCki-artyku%C5%82y-opracowania/#findComment-15157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ... może się przyda http://www.chefpaul.net/bookCP01.html :grin: :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/904-ksi%C4%85%C5%BCki-artyku%C5%82y-opracowania/#findComment-15184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.