Wędliny Domowe
ABC początkującego zadymiacza
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część I 22/02/2005   Administrator 121903
2 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część II 26/02/2005   Administrator 138603
3 Sam zrobię wędliny 30/11/2005   Administrator 108332
4 Wędzenie wędzonek. Kilka praktycznych porad dla nie wtajemniczonych 29/10/2006   Administrator 201525
5 Praktyczny sposób wiązania szynki i kiełbas o dużej średnicy 30/10/2006   Administrator 68574
6 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 30/10/2006   Administrator 71291
7 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 30/10/2006   Administrator 55892
8 Zakańczanie kiełbas patyczkiem, tzw. flokowanie 30/10/2006   Administrator 30534
9 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 11/01/2007   Administrator 46879
10 Jak zrobić emulsję ze skórek wieprzowych? 10/07/2007   Administrator 38181
11 Wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 1 11/07/2007   Administrator 31650
12 Zdejmowanie masek i wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 2 11/07/2007   Administrator 34123
13 Cz.I Kaszanka wiejska (tzw. parnikowa) 06/04/2008   Administrator 80754
14 Przebieg świniobicia u AndrzejaK 03/07/2008   Administrator 97457
15 Cz.II. Kiełbasa wiejska domowa cienka (tzw. parnikowa) 09/11/2008   Administrator 225811
16 Kilka uwag do produkcji wędzonek w warunkach domowych 08/12/2008   Administrator 108627
17 Cz.III Wędzonki wiejskie (tzw. parnikowe) 16/02/2009   Administrator 127278
18 Super kalkulator 03/04/2012   Administrator 63066