Wędliny Domowe
Drukuj


UMIESZ LICZYĆ LICZ NA SIEBIE

W dobie zbliżającego się kryzysu, każda firma zwraca szczególną uwagę na koszty. Właśnie na tą okoliczność chcemy zaprezentować dla Państwa urządzenia, które mogą swoją funkcjonalnością, nowatorstwem zwiększyć atrakcyjność oferty gastronomicznej a jednocześnie zmniejszyć zdecydowanie koszty obsługi oraz koszty związane z zakupem produktów.
W naszej ofercie posiadamy grillo-wędzarnie typu "SMOKER" www.smoker.com.pl Grillo-wędzarnie mogą być wykorzystywane przez cały rok. Wiosną, latem wykorzystywane do obsługi tarasu w pozostałym czasie do obsługi imprez oraz prac przykuchennych - pieczenie, wędzenie ryb i mięsa, które mogą być serwowane w restauracji przez cały rok. Grillo-wędzarnie są na kołach więc łatwo jest je przestawiać można je również przewozić na przyczepce w oddalone miejsca od restauracji. Posiadamy modele które mogą obsługiwać od 100 osób do 2 tys. osób w czasie 1 godz do 3 ch godz.
Polecam następujące modele grillo-wędzarni:


  1. Grillo-wędzarnia "QUEEN" obsługuje ok. 100 osób
  2. Grillo-wędzarnia "KING" obsługuje 250 do 300 osób
  3. Grillo-wędzarnia "SMOKER" obsługuje ok. 2000 osób grillo-wędzarnia ze względu na wielkość i ciężar montowana jest na własnej przyczepce samojezdnej łatwej do każdego transportu nawet za samochodem osobowym.


Zaletą grillo-wędzarni jest to że można na nich grillować, piec mięsa, gotować zupę, podgrzewać dania, piec ziemniaki, smażyć tradycyjnie oraz wędzić ryby i mięso. Właśnie wędzenie jest główną atrakcją tych grilli. Wędzona gorąca ryba serwowana prosto z wędzarni będzie nie wątpliwie Hitem na każdym tarasie restauracyjnym. Grillo-wędzarnie posiadają atest PZH.
Kolejną zaletą grillo-wędzarni jest to że opalane są tylko drewnem liściastym (olchą bukiem, dębem, drewnem owocowym ). Aromat dymu daje dodatkowe walory smakowe dla potraw. Ponadto produkty obrabiane termicznie nie leżą bezpośrednio nad żarem gdyż grilluje się je na rusztach obok paleniska tak więc tłuszcz spływa do specjalnych pojemników (wiaderek ) przez co potrawy nie są gorzkie i są o wiele zdrowsze. Grillować można przy otwartych pokrywach oraz przy zamkniętych w przypadku zamkniętych pokryw produkty nie tracą dużo swojej wagi są bardziej soczyste i o wiele dłużej można je przechowywać w temperaturze nawet do 1,5 godz - bez utraty swoich walorów smakowych i miękkości.
Urządzenia posiadają zasuwy do regulowania i utrzymywania stałej temperatury oraz termometry do ciągłej kontroli wymaganej temperatury. Grille są trwałe wykonane z specjalnych blach żaroodpornych 4 mm a duże 7 mm mają gwarancje na 20 lat a przy dobrej lokalizacji spłacają się w ciągu 1- go miesiąca.
Firma nasza prowadzi szkolenia w zakresie przygotowania produktów do grillowania i wędzenia oraz samego wędzenia.

Sporządził: Leszek Kosarzecki

Gdynia 02.04.2009 r.
Więcej informacji na naszej stronie internetowej
Tel. 0 607221623

Pełna oferta: www.smoker.com.pl







Dodaj komentarz

Uwaga!
Administracja nie posiada żadnych dodatkowy zdjęć/planów/projektów dotyczących
prezentowanych na stronie wędzarni!

Kod antyspamowy
Odśwież