Wędliny Domowe
Kiełbasy porady
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Sól i saletra, a peklosól w naszych przepisach 21/02/2009   Administrator 43279
2 Foto-materiał uzupełniający Ligawy z nakładania otoczki serowej na salami 30/12/2007   Administrator 16313
3 Jak zakończyć kiełbasę patyczkiem - tzw. flokiem? 25/09/2006   Administrator 23351
4 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 08/07/2006   Administrator 47177
5 Podział wędlin na grupy technologiczne 04/03/2006   Administrator 22084
6 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 03/03/2006   Administrator 39570
7 Technologia produkcji wędlin z mięsa wołowego 03/03/2006   Administrator 29151
8 Technologia produkcji wędlin z mięsa końskiego 03/03/2006   Administrator 15918
9 Ogólne zasady produkcji kiełbas niepodsuszanych 01/03/2006   Administrator 44036
10 Zarys technologii poszczególnych faz produkcji wędlin 01/03/2006   Administrator 30912
11 Wady kiełbas surowych smarownych (np. metka) i sposoby przeciwdziałania: 27/12/2005   Administrator 18217
12 Dla tych którzy nie dysponują wędzarnią – „Proces produkcyjny kiełbas z dodatkiem preparatu dymu wędzarniczego&#8221 27/09/2005   Administrator 33601
13 Ogólne zasady produkcji kiełbas suszonych i podsuszanych 23/05/2005   Administrator 61329