1 |
Sól i saletra, a peklosól w naszych przepisach
|
21/02/2009
|
Administrator |
43669 |
3 |
Jak zakończyć kiełbasę patyczkiem - tzw. flokiem?
|
25/09/2006
|
Administrator |
23625 |
4 |
Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków
|
08/07/2006
|
Administrator |
47435 |
5 |
Podział wędlin na grupy technologiczne
|
04/03/2006
|
Administrator |
22409 |
6 |
Dziadka kutrowanie sposobem domowym
|
03/03/2006
|
Administrator |
39930 |
7 |
Technologia produkcji wędlin z mięsa wołowego
|
03/03/2006
|
Administrator |
29492 |
8 |
Technologia produkcji wędlin z mięsa końskiego
|
03/03/2006
|
Administrator |
16179 |
9 |
Ogólne zasady produkcji kiełbas niepodsuszanych
|
01/03/2006
|
Administrator |
44623 |
10 |
Zarys technologii poszczególnych faz produkcji wędlin
|
01/03/2006
|
Administrator |
31281 |
13 |
Ogólne zasady produkcji kiełbas suszonych i podsuszanych
|
23/05/2005
|
Administrator |
61843 |