Wędliny Domowe
Wieprzowina
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Rozbiór półtuszy wg Zbója-Madeja 12/06/2011   Administrator 18048
2 Klasyfikacja mięsa na podstawie rozbioru łopatki wieprzowej 07/08/2006   Administrator 67733
3 Podział półtuszy i wykorzystanie mięsa wieprzowego oraz podrobów 17/07/2006   Administrator 32205
4 Wytrybowana i "rozebrana" szynka 05/04/2006   Administrator 24453
5 Podział wieprzowiny w zależności od formy przygotowania i kierunku przeznaczenia 22/03/2006   Administrator 19763
6 Orientacyjne średnie krajowe wskaźniki uzysku z rozbioru i wykrawania półtusz wieprzowych kl 2 i 3 22/03/2006   Administrator 14996
7 Rozbiór półtuszy wieprzowej w pięciu odsłonach 21/03/2006   Administrator 20860
8 Przygotowanie elementów do produkcji wędzonek 06/03/2005   Administrator 36453
9 Rozbiór zasadniczy półtuszy wieprzowej (grafika) 22/02/2005   Administrator 22642
10 Graficzna klasyfikacja mięsa 22/02/2005   Administrator 34696
11 Charakterystyka i klasyfikacja mięsa drobnego wieprzowego 21/02/2005   Administrator 29086
12 Rozbiór zasadniczy półtusz wieprzowych 19/02/2005   Administrator 50363
13 Graficzny podział tuszy wieprzowej 18/02/2005   Administrator 38575