Wędliny Domowe
Wieprzowina
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Rozbiór półtuszy wg Zbója-Madeja 12/06/2011   Administrator 19705
2 Klasyfikacja mięsa na podstawie rozbioru łopatki wieprzowej 07/08/2006   Administrator 72081
3 Podział półtuszy i wykorzystanie mięsa wieprzowego oraz podrobów 17/07/2006   Administrator 34396
4 Wytrybowana i "rozebrana" szynka 05/04/2006   Administrator 25723
5 Podział wieprzowiny w zależności od formy przygotowania i kierunku przeznaczenia 22/03/2006   Administrator 21021
6 Orientacyjne średnie krajowe wskaźniki uzysku z rozbioru i wykrawania półtusz wieprzowych kl 2 i 3 22/03/2006   Administrator 16330
7 Rozbiór półtuszy wieprzowej w pięciu odsłonach 21/03/2006   Administrator 22080
8 Przygotowanie elementów do produkcji wędzonek 06/03/2005   Administrator 37850
9 Rozbiór zasadniczy półtuszy wieprzowej (grafika) 22/02/2005   Administrator 23885
10 Graficzna klasyfikacja mięsa 22/02/2005   Administrator 36869
11 Charakterystyka i klasyfikacja mięsa drobnego wieprzowego 21/02/2005   Administrator 30857
12 Rozbiór zasadniczy półtusz wieprzowych 19/02/2005   Administrator 52966
13 Graficzny podział tuszy wieprzowej 18/02/2005   Administrator 40115