Wędliny Domowe
Wszystko o mięsie
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Wydajność użytkowa tuszy wieprzowej wg Dziadka 15/01/2007   Administrator 33783
2 Pokaz rozbioru półtusz wieprzowych i domowa produkcja wedlin - zdjęcia ze zlotu Lech40i4 17/10/2006   Administrator 64135
3 Pokaz technologiczny na zlocie - zdjęcia Domin12439 17/10/2006   Administrator 21131
4 Zalecane czasy przechowywania mięsa i przetworów mięsnych w warunkach domowych 12/07/2006   Administrator 31306
5 Ubój i przerób tucznika 24/05/2006   Administrator 66533
6 Układ mięśniowy 25/03/2006   Administrator 40033
7 Mikroflora mięsa i przetworów 24/03/2006   Administrator 48480
8 Ubój i sprawianie zwierząt gospodarskich 18/03/2006   Administrator 46990
9 Kutrowanie i produkcja emulsji ze skórek wieprzowych surowych 07/03/2006   Administrator 25285
10 Rozmrażanie mięsa 05/03/2006   Administrator 32372
11 Zmiany zachodzące w mięsie podczas zamrażania 05/03/2006   Administrator 27869
12 Zmiany zachodzące w mięsie podczas chłodzenia 05/03/2006   Administrator 17130
13 Masa tłuszczowo-białkowa z odmięśniania kości 04/03/2006   Administrator 11321
14 Układ kostny zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 15304
15 Linie cięcia i rozmieszczenie elementów zasadniczych tusz zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 16089
16 Wspaniały, stary Atlas robioru tusz z ręcznie malowanymi ilustracjami 25/02/2006   Administrator 84241
17 Przechowywanie mięsa i wędlin 22/01/2006   Administrator 23459
18 Walory zdrowotne mięsa 22/01/2006   Administrator 13763
19 Punkt rosy 20/01/2006   Administrator 20387
20 Wady mięsa 03/01/2006   Administrator 37723
21 Ocena weterynaryjna mięsa 01/01/2006   Administrator 33321
22 Zapobieganie niekorzystnym zmianom zachodzącym w mięsie 01/01/2006   Administrator 13720
23 Zmiany poubojowe mięsa 31/12/2005   Administrator 41152
24 Mięso 30/11/2005   Administrator 19222