Wędliny Domowe
Wszystko o mięsie
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Wydajność użytkowa tuszy wieprzowej wg Dziadka 15/01/2007   Administrator 27244
2 Pokaz rozbioru półtusz wieprzowych i domowa produkcja wedlin - zdjęcia ze zlotu Lech40i4 17/10/2006   Administrator 61526
3 Pokaz technologiczny na zlocie - zdjęcia Domin12439 17/10/2006   Administrator 19192
4 Zalecane czasy przechowywania mięsa i przetworów mięsnych w warunkach domowych 12/07/2006   Administrator 26118
5 Ubój i przerób tucznika 24/05/2006   Administrator 60246
6 Układ mięśniowy 25/03/2006   Administrator 36855
7 Mikroflora mięsa i przetworów 24/03/2006   Administrator 42848
8 Ubój i sprawianie zwierząt gospodarskich 18/03/2006   Administrator 41946
9 Kutrowanie i produkcja emulsji ze skórek wieprzowych surowych 07/03/2006   Administrator 22280
10 Rozmrażanie mięsa 05/03/2006   Administrator 28715
11 Zmiany zachodzące w mięsie podczas zamrażania 05/03/2006   Administrator 21185
12 Zmiany zachodzące w mięsie podczas chłodzenia 05/03/2006   Administrator 13576
13 Masa tłuszczowo-białkowa z odmięśniania kości 04/03/2006   Administrator 9623
14 Układ kostny zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 12570
15 Linie cięcia i rozmieszczenie elementów zasadniczych tusz zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 14103
16 Wspaniały, stary Atlas robioru tusz z ręcznie malowanymi ilustracjami 25/02/2006   Administrator 79009
17 Przechowywanie mięsa i wędlin 22/01/2006   Administrator 20640
18 Walory zdrowotne mięsa 22/01/2006   Administrator 11843
19 Punkt rosy 20/01/2006   Administrator 17949
20 Wady mięsa 03/01/2006   Administrator 32610
21 Ocena weterynaryjna mięsa 01/01/2006   Administrator 26500
22 Zapobieganie niekorzystnym zmianom zachodzącym w mięsie 01/01/2006   Administrator 11650
23 Zmiany poubojowe mięsa 31/12/2005   Administrator 33516
24 Mięso 30/11/2005   Administrator 16916