Wszystko o mięsie
Wędliny Domowe
Wszystko o mięsie
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Wydajność użytkowa tuszy wieprzowej wg Dziadka 15/01/2007   Administrator 28725
2 Pokaz rozbioru półtusz wieprzowych i domowa produkcja wedlin - zdjęcia ze zlotu Lech40i4 17/10/2006   Administrator 62323
3 Pokaz technologiczny na zlocie - zdjęcia Domin12439 17/10/2006   Administrator 19828
4 Zalecane czasy przechowywania mięsa i przetworów mięsnych w warunkach domowych 12/07/2006   Administrator 27867
5 Ubój i przerób tucznika 24/05/2006   Administrator 62141
6 Układ mięśniowy 25/03/2006   Administrator 37795
7 Mikroflora mięsa i przetworów 24/03/2006   Administrator 44736
8 Ubój i sprawianie zwierząt gospodarskich 18/03/2006   Administrator 43757
9 Kutrowanie i produkcja emulsji ze skórek wieprzowych surowych 07/03/2006   Administrator 23370
10 Rozmrażanie mięsa 05/03/2006   Administrator 29898
11 Zmiany zachodzące w mięsie podczas zamrażania 05/03/2006   Administrator 23114
12 Zmiany zachodzące w mięsie podczas chłodzenia 05/03/2006   Administrator 14568
13 Masa tłuszczowo-białkowa z odmięśniania kości 04/03/2006   Administrator 10219
14 Układ kostny zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 13426
15 Linie cięcia i rozmieszczenie elementów zasadniczych tusz zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 14753
16 Wspaniały, stary Atlas robioru tusz z ręcznie malowanymi ilustracjami 25/02/2006   Administrator 80443
17 Przechowywanie mięsa i wędlin 22/01/2006   Administrator 21600
18 Walory zdrowotne mięsa 22/01/2006   Administrator 12491
19 Punkt rosy 20/01/2006   Administrator 18719
20 Wady mięsa 03/01/2006   Administrator 34240
21 Ocena weterynaryjna mięsa 01/01/2006   Administrator 28431
22 Zapobieganie niekorzystnym zmianom zachodzącym w mięsie 01/01/2006   Administrator 12351
23 Zmiany poubojowe mięsa 31/12/2005   Administrator 35817
24 Mięso 30/11/2005   Administrator 17664