Wędliny Domowe
Wszystko o mięsie
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Wydajność użytkowa tuszy wieprzowej wg Dziadka 15/01/2007   Administrator 25637
2 Pokaz rozbioru półtusz wieprzowych i domowa produkcja wedlin - zdjęcia ze zlotu Lech40i4 17/10/2006   Administrator 60655
3 Pokaz technologiczny na zlocie - zdjęcia Domin12439 17/10/2006   Administrator 18637
4 Zalecane czasy przechowywania mięsa i przetworów mięsnych w warunkach domowych 12/07/2006   Administrator 24482
5 Ubój i przerób tucznika 24/05/2006   Administrator 57904
6 Układ mięśniowy 25/03/2006   Administrator 35856
7 Mikroflora mięsa i przetworów 24/03/2006   Administrator 41079
8 Ubój i sprawianie zwierząt gospodarskich 18/03/2006   Administrator 39828
9 Kutrowanie i produkcja emulsji ze skórek wieprzowych surowych 07/03/2006   Administrator 21243
10 Rozmrażanie mięsa 05/03/2006   Administrator 27637
11 Zmiany zachodzące w mięsie podczas zamrażania 05/03/2006   Administrator 19608
12 Zmiany zachodzące w mięsie podczas chłodzenia 05/03/2006   Administrator 12617
13 Masa tłuszczowo-białkowa z odmięśniania kości 04/03/2006   Administrator 9106
14 Układ kostny zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 11749
15 Linie cięcia i rozmieszczenie elementów zasadniczych tusz zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 13517
16 Wspaniały, stary Atlas robioru tusz z ręcznie malowanymi ilustracjami 25/02/2006   Administrator 77382
17 Przechowywanie mięsa i wędlin 22/01/2006   Administrator 19632
18 Walory zdrowotne mięsa 22/01/2006   Administrator 11249
19 Punkt rosy 20/01/2006   Administrator 17267
20 Wady mięsa 03/01/2006   Administrator 31176
21 Ocena weterynaryjna mięsa 01/01/2006   Administrator 24634
22 Zapobieganie niekorzystnym zmianom zachodzącym w mięsie 01/01/2006   Administrator 11018
23 Zmiany poubojowe mięsa 31/12/2005   Administrator 31455
24 Mięso 30/11/2005   Administrator 16216