Wędliny Domowe
Wszystko o mięsie
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Wydajność użytkowa tuszy wieprzowej wg Dziadka 15/01/2007   Administrator 28038
2 Pokaz rozbioru półtusz wieprzowych i domowa produkcja wedlin - zdjęcia ze zlotu Lech40i4 17/10/2006   Administrator 61951
3 Pokaz technologiczny na zlocie - zdjęcia Domin12439 17/10/2006   Administrator 19518
4 Zalecane czasy przechowywania mięsa i przetworów mięsnych w warunkach domowych 12/07/2006   Administrator 27003
5 Ubój i przerób tucznika 24/05/2006   Administrator 61280
6 Układ mięśniowy 25/03/2006   Administrator 37315
7 Mikroflora mięsa i przetworów 24/03/2006   Administrator 43733
8 Ubój i sprawianie zwierząt gospodarskich 18/03/2006   Administrator 42906
9 Kutrowanie i produkcja emulsji ze skórek wieprzowych surowych 07/03/2006   Administrator 22842
10 Rozmrażanie mięsa 05/03/2006   Administrator 29291
11 Zmiany zachodzące w mięsie podczas zamrażania 05/03/2006   Administrator 22089
12 Zmiany zachodzące w mięsie podczas chłodzenia 05/03/2006   Administrator 14088
13 Masa tłuszczowo-białkowa z odmięśniania kości 04/03/2006   Administrator 9928
14 Układ kostny zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 12980
15 Linie cięcia i rozmieszczenie elementów zasadniczych tusz zwierząt rzeźnych 02/03/2006   Administrator 14438
16 Wspaniały, stary Atlas robioru tusz z ręcznie malowanymi ilustracjami 25/02/2006   Administrator 79743
17 Przechowywanie mięsa i wędlin 22/01/2006   Administrator 21127
18 Walory zdrowotne mięsa 22/01/2006   Administrator 12168
19 Punkt rosy 20/01/2006   Administrator 18334
20 Wady mięsa 03/01/2006   Administrator 33389
21 Ocena weterynaryjna mięsa 01/01/2006   Administrator 27469
22 Zapobieganie niekorzystnym zmianom zachodzącym w mięsie 01/01/2006   Administrator 12005
23 Zmiany poubojowe mięsa 31/12/2005   Administrator 34672
24 Mięso 30/11/2005   Administrator 17302